Verkeerschaos Poort, CDA stelt vragen

ALMERE • Do 2 november 2017 | 16:52 • Donderdag 2 november 2017 | 16:52
De Almeerse CDA-fractie heeft raadsvragen gesteld over de verkeersopstoppingen in Almere Poort. De partij wil weten van de gemeente waarom er een paar belangrijke wegen in de wijk tegelijkertijd zijn afgesloten. Vooral rondom de Sterrenschool is het nu erg druk volgens het CDA.

In Almere Poort wordt gewerkt aan een nieuwe afrit van de Hogering naar de Elementendreef. Die werkzaamheden duren langer, omdat er onduidelijkheid is over waar belangrijke kabels en leidingen in de grond liggen. Ook op de Godendreef en de Poortdreef wordt gewerkt, waardoor inwoners van Poort op slechts twee plekken de wijk uit kunnen. Alleen via de A6 en via industrieterrein Twentsekant.

Het CDA is bang voor onveilige situaties door de verkeersdrukte en al het bouwverkeer. De partij wil dat het Almeerse college van burgemeester en wethouders actie onderneemt om de situatie te verbeteren. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel