Horror in de buurt tijdens Sint Maarten

Almere 11 november 2017
Dertig vrijwilligers werkten mee aan het horrorfeest
De horrorfiguren kwamen uit bekende films
Bewoners van de Edestraat in de Almeerse Stedenwijk hebben de kinderen van de buurt getrakteerd op een waar horrorfeest tijdens Sint Maarten. Voor de deur van organisator Denise Rijnders stond een grote tent met daarin een doolhof.

De kinderen die naar binnen durfden kwamen allerlei enge horrorfiguren uit bekende films tegen. Zo was Chucky van de partij en het meisje uit de Exorsist. Ook de horrorclown uit de film It, gespeeld door Denise, en het karakter uit de Chainsaw Massacre en Hannibal waren te zien. 

Voor de hele kleine kindertjes was er de vriendelijke Sneeuwwitje die samen met haar zeven dwergen snoep uitdeelde. Mede-organisator Danny Voortman stond als tovenaar bij de ingang en deelde koek en warme chocolademelk uit. 

Het horrorfeest was een groot succes door medewerking van dertig vrijwilligers. Het geheel werd gefinancierd uit het wijkbudget en een aantal winkels uit de buurt zoals de Albert Heijn, Boni en bakker de Vries. Hudson Hout leverde het hout voor het doolhof. 

Ondanks kritiek van een buurvrouw, die de overlast van het horrorfeest zat is en boos is dat ze haar auto een hele dag niet voor haar deur kon zetten, gaat het feest volgend jaar gewoon weer door, aldus de organisatie.   
© omroep flevolandsitemap | disclaimer