Veel media-aandacht voor prestatie Van Buren bij McLaren

LELYSTAD • Wo 22 november 2017 | 19:18 • Woensdag 22 november 2017 | 19:18
De 25-jarige Rudy van Buren uit Lelystad had het maar druk woensdag. Van over de hele wereld wilden veel media hem spreken over zijn winst van dinsdagavond. Hij is namelijk door raceteam McLaren uitgekozen om het komende jaar simulator-racer bij hen te zijn. 

"Er is zoveel media-aandacht, dat het me uit handen is genomen en dat er nu iemand voor mij alle interviewafspraken regelt," vertelt Rudy. "Dat er zoveel aandacht voor is, had ik ook niet verwacht. Maar het is wel supergaaf!"

Ondertussen een dag geleden werd bekend dat hij het komende jaar virtueel mag gaan racen voor McLaren. Hij gaat daarbij in een simulator alle dingen testen, die voor het nieuwe Formule-1 seizoen nodig zijn. Hij kan dus maar zo ervoor zorgen dat Alonso volgend seizoen beter rijdt. 

Voor nu komt Rudy nog even terug naar Nederland, maar daarna is het de bedoeling dat hij een jaar in het Verenigd Koninkrijk gaat wonen en werken.  

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel