Centrum pakt titel ‘Beste Binnenstad 2017-2019’

Almere 23 november 2017
Almere Centrum heeft de titel ‘Beste Binnenstad 2017-2019’ gewonnen. Het Platform Binnenstadsmanagement kent de prijs iedere twee jaar toe aan de stad waar in de binnenstad de afgelopen jaren de meeste dynamiek en vernieuwing heeft plaatsgevonden of waar het beste is gekeken naar de toekomst. Almere nam deel in de categorie Middelgrote Binnensteden.

Wethouder Mark Pol is verheugd met de titel: “Ik zie het als een beloning voor het harde werk dat we in Almere met al onze partners hebben verzet om het centrum van de stad verder te ontwikkelen en te versterken. Dat hebben we gedaan in een tijd die niet gemakkelijk was. We zorgen samen dat Almere Centrum een plek blijft waar bewoners, ondernemers en bezoekers met plezier kunnen wonen, ondernemen, winkelen en verblijven. Menging van functies is volgens ons de beste toekomststrategie voor een bloeiende binnenstad. Erg tevreden dat we daar nu in bevestigd worden.”

De verkiezing wordt sinds 2003 georganiseerd. Het Platform Binnenstadsmanagement organiseert de tweejaarlijkse verkiezing om de ontwikkeling van binnensteden te stimuleren en te ondersteunen.

© omroep flevolandsitemap | disclaimer