Famke Louise scoort 'hit' met 'Op Me Monnie'

Almere 27 november 2017
De Almeerse zangeres Famke Louise (18) maakt de tongen los met haar single "Op Me Monnie". De videoclip die bij het liedje hoort is na een week meer dan 4 miljoen keer bekeken. De clip kreeg veel negatieve reacties en bijna 90.000 duimpjes omlaag. 

Oordeel zelf, de tekst gaat door onder de video.


Snapking
Famke Louise is niet alleen zangeres. Je kunt haar kennen als vlogger en vriendin van de Almeerse YouTuber Snapking. Ook deed ze mee aan het RTL5-programma Models in Paris. Media als RTL, de Volkskrant en de NOS doken op het verhaal van Famke Louise. 

Reactie
De NOS sprak Famke Louise nadat haar single uit kwam. "Op Me Monnie staat voor; je bent bezig met je werk en niets of niemand die je daar van kan afleiden", aldus de Almeerse. Ze wil graag een andere kant van zichzelf laten zien en hoopt dat andere vrouwen dat ook durven. "Trek je niks aan van wat een ander te zeggen heeft, vandaar ook die middelvingers."

Kritiek
Famke Louise maakt al langer video's en heeft meer dan 200.000 abonnees op YouTube. Ze is daardoor al een beetje gewend aan kritiek, maar heeft het er wel moeilijk mee gehad. "Je kan nooit iets goed doen, of je nou Beyoncé bent of Famke. Je krijgt altijd haat. Op een gegeven moment bouw je wel een schild om je heen. Dan kan je het hebben, maar toen ik begon was het wel heel lastig. Toen heb ik echt wel even op bed zitten huilen, want je weet niet wat je overkomt als je 17 jaar bent."

Het volledige interview met Famke Louise met de NOS kun je hier zien.


Inmiddels is er ook al een parodie op het nummer, gemaakt door Jeukvogel: "Op Me Ponnie". ook deze clip heeft al bijna 300.000 views. 
© omroep flevolandsitemap | disclaimer