Politie zoekt dader of daders van brandstichtingen

DRONTEN • Di 28 november 2017 | 7:48 • Dinsdag 28 november 2017 | 7:48
De politie is op zoek naar de dader of daders die deze maand meerdere branden hebben gesticht in Dronten. Sinds begin november is er vier keer brand gesticht in Dronten Zuid.

Zo werd begin november bij een woning aan de Kruidendreef geprobeerd met oud papier een schutting in de brand te steken. In het weekend erna werd er brandend papier in de brievenbus van een woning aan de Kruizemunt gestopt. Slapende bewoners werden wakker gemaakt door het brandalarm en konden het vuur op tijd doven.

Twee dagen erna was het weer raak. Aan het begin van de avond moest de brandweer naar de volkstuinen aan de Fazantendreef. Daar stond een plastic kas in de brand.

De vierde brand was afgelopen weekeinde. Op zondagmorgen werd een brandend pakket in de brievenbus in de voordeur van een woning aan de Thomsonstraat gestopt. De deurmat en gordijnen gingen in vlammen op. Ook dit vuur kon door de bewoner worden gedoofd.



 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel