Geen bedrijveninvesteringszone op het Trekkersveld

ZEEWOLDE • Do 30 november 2017 | 11:12 • Donderdag 30 november 2017 | 11:12
Er komt geen bedrijveninvesteringszone op het Trekkersveld bij Zeewolde. Dat heeft wethouder Egge-Jan de Jonge donderdag bekendgemaakt.

Ondernemers konden deze maand stemmen over de komst van de zone. Het plan zou doorgaan als een tweederde meerderheid zich ervoor uitsprak. Volgens de wethouder is dat benodigde aantal net niet behaald. De bedrijveninvesteringzone had moeten leiden tot meer collectiviteit en professionalisering op het bedrijventerrein.

De projectgroep die zich sterk maakte voor de komst van de zone respecteert de uitkomst van de stemming, maar ziet nog steeds mogelijkheden.
"We gaan de uitkomst eerst evalueren", vertelt voorzitter Wim van den Noort. "Daarna gaan we kijken op welke wijze we de krachtenbundeling op Trekkersveld wel gestalte kunnen geven. Laten we niet vergeten dat de 60% meerderheid van de ondernemers wel voor de plannen heeft gestemd”.
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel