Suburbia zoekt Almeerders voor groot nieuw project

ALMERE • Vr 1 december 2017 | 17:42 • Vrijdag 1 december 2017 | 17:42
Theatergroep Suburbia uit Almere is op zoek naar gewone Almeerders met bijzondere verhalen. De theatermakers gaan de komende drie jaar werken aan een drieluik over de stad, genaamd 'Almere mijn thuis'. Elk jaar gaat Suburbia in op een thema. Daar wordt een voorstelling van gemaakt die door verschillende buurtcentra gaat. Als afsluiting komt er een voorstelling in de Kunstlinie Almere Flevoland. 

Het eerste deel van de drieluik gaat over een nieuw thuis. Hiervoor zoekt de theatergroep zo'n honderd mensen die willen praten over de vraag: hoe werd Almere jouw thuis? Volgens Jos van Hulst van Suburbia zoeken ze alle soorten verhalen. "Het mag klein zijn, het mag groot zijn, als het maar over jouw verhaal over Almere gaat," vertelt hij. 

Het tweede deel heet 'wij maken de stad' en het derde deel gaat over 'dromen over het leven'. Daarvoor gaat Suburbia later op zoek naar de mensen en hun verhaal. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel