Dijkgraaf Hetty Klavers in OPZIJ top 100

FLEVOLAND • Do 7 december 2017 | 12:39 • Donderdag 7 december 2017 | 12:39
Dijkgraaf Hetty Klavers van Waterschap Zuiderzeeland  heeft een plek bemachtigd in de OPZIJ top 100. Ze staat in top 10 van Openbaar Bestuur en is de enige Flevolandse in de lijst. Daarmee is ze volgens het feministisch maandblad één van de meest invloedrijke vrouwen in Nederland.

Klavers reageert verheugd op haar notering: “Ik voel me vereerd om in dit rijtje te mogen staan. Ik ben blij dat het waterschapsbestuur vertegenwoordigd is. We zien gelukkig ook steeds meer vrouwen terug in de besturen, maar het kan zeker nog veel beter. Daarom hoop ik dat veel vrouwen zich verkiesbaar gaan stellen voor de komende Waterschapsverkiezingen in 2019.”

Dit zegt OPZIJ:
Klavers is sinds januari vorig jaar toegetreden tot het bestuur van de Unie van Waterschapen, met de portefeuille waterveiligheid. Ook won ze de Vrouw in de Media Award 2017 voor Flevoland. "Ik ga altijd uit van het goede in mensen en vind dubbele agenda's moeilijk  te hanteren. Bij mij is het: What you see, is what you get".  
 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel