Onderzoek in zaak Esther Paul uitgesteld

BIDDINGHUIZEN • Ma 11 december 2017 | 10:19 • Maandag 11 december 2017 | 10:19
De aangekondigde afsluiting van de Spijkweg in Biddinghuizen, is vanwege het winterweer verplaatst naar donderdag 14 december. De weg wordt afgesloten vanwege een nieuw onderzoek in de zaak Esther Paul. Dat meldt de politie. De 43-jarige Almeerse vrouw werd in april dood gevonden in het Veluwemeer. Zij is door een misdrijf om het leven gekomen.

Volgens de politie gaan rechercheurs die avond op de dijk onderzoek verrichten. ​De recherche werkt daarbij samen met specialisten van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI). De recherche hoopt dat dit onderzoek meer duidelijkheid geeft over haar dood.

Meer informatie kan volgens de politie nog niet worden gegeven, omdat dat het onderzoek zou kunnen schaden.

Afsluiting
De Spijkweg wordt donderdagavond van 18 uur tot 23 uur afgesloten tussen de Bremerbergweg en de kruising met de Bijsselseweg. De afsluiting geldt ook voor fietsers.

Opsporing Verzocht
Het landelijk opsporingsprogramma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag opnieuw aandacht aan de zaak Esther Paul. De beelden van het nieuwe onderzoek zijn daar nu dus niet meer in te zien.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel