Zandtovenaar klaar voor show

EMMELOORD • Di 12 december 2017 | 10:37 • Dinsdag 12 december 2017 | 10:37
Het tv-programma 'Kerst met de Zandtovenaar' wordt donderdag opgenomen in Emmeloord. De artiesten zijn druk aan het repeteren. In de show vertellen bekende Nederlanders het kerstverhaal met zang en muziek. Zandtovenaar Gert van der Vijver zorgt voor tekeningen. 

Jeroen van der Boom speelt de rol van Jozef. "Ik speel Jozef of Jozef speelt Jeroen van der Boom" grapt de zanger. Gert van der Vijver heeft veel met Kerst. "Het is voor mij heel speciaal om het verhaal te mogen vertellen met mijn tekeningen". 

Vorig jaar werd de show opgevoerd in Lelystad. Daar kwamen toen duizenden mensen op af. "Vooral dat publiek is heel speciaal. Het geeft echt een extra dimensie aan mijn werk. Maar ook de dimensie van God, die door mijn tekeningen heen verweven zit, zorgt ervoor dat het heel speciaal is allemaal'. 

'Kerst met de Zandtovenaar' wordt opgenomen op De Deel in Emmeloord. 
Start is om 19.00 uur en toegang is gratis. Het programma wordt zaterdag 23 december om 17.00 uur uitgezonden op NPO Zapp, op Eerste Kerstdag om 12.10 uur op NPO 1 en om 19.30 uur op NPO 3 en op Tweede Kerstdag bij Omroep Flevoland.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel