Man opgepakt na grove mishandeling Almeerse

Almere 20 december 2017
De politie heeft een 33-jarige man opgepakt voor de mishandeling van een Almeerse die een ruzie probeerde te sussen. De man sloeg een glas kapot in haar gezicht, waardoor ze ernstig gewond raakte.

Het incident gebeurde in de nacht van 13 op 14 mei op de Zeedijk in Amsterdam. Beelden van de dader werden eerder door de politie vrijgegeven en getoond in Opsporing Verzocht.

Het slachtoffer ging samen met twee vriendinnen stappen in Amsterdam. In het rokersgedeelte van een café op de Zeedijk ontstond een woordenwisseling tussen een man en een vrouw. De Almeerse probeerde dat te sussen en hield de kemphanen uit elkaar. De vrouw die ruzie had vertrok en de agressieve man bleef achter met de Almeerse.

Er werden nog wat dingen over en weer gezegd en de man raakte volgens de politie vervolgens zo geïrriteerd, dat hij een glas kapot sloeg in het gezicht van de jonge vrouw. Eenmaal in het ziekenhuis moest een plastisch chirurg haar gezicht hechten en de glasstukjes verwijderen. De vrouw heeft onherstelbare schade overgehouden aan de ernstige mishandeling.


© omroep flevolandsitemap | disclaimer