Man in been gestoken bij straatroof

ALMERE • Do 28 december 2017 | 16:26 • Donderdag 28 december 2017 | 16:26
Een Almeerder is woensdagavond in zijn been gestoken toen hij van zijn tas werd beroofd. Dat gebeurde bij de woning van het slachtoffer, aan de Spinnekopmolenstraat in Almere Buiten. 

Een man kwam de achtertuin van het slachtoffer inlopen en duwde tegen zijn fiets aan. Hierdoor viel de Almeerder. De verdachte probeerde de tas van het slachtoffer af te pakken en bedreigde hem met een mes. De Almeerder werd in zijn been gestoken en de verdachte ging er met zijn tas vandoor. De straatrover rende weg, stak de Stellingmolenstraat over en ging linksaf bij het water. Het slachtoffer rende achter hem aan maar verloor hem uit het zicht.

Door getuigen is kort daarna de tas van de verdachte afgepakt. De verdachte reed met een medeverdachte op een scooter weg over het Pirellipad in de richting van de Bouwmeesterbuurt. De politie kon de verdachten niet meer vinden en roepen getuigen op zich te melden. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel