Chauffeur lichtgewond bij bizar ongeval in Duitsland

URK • Za 20 januari 2018 | 12:22 • Zaterdag 20 januari 2018 | 12:22
Een 31-jarige vrachtwagenchauffeur van het Urker transportbedrijf Vebatrans is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Duitsland met zijn vrachtwagen van een brug gereden. Dat gebeurde op de A 28 richting Emden/Leer.

Volgens de Duitse politie had de chauffeur vlak voor de brug een auto ingehaald. Toen hij weer naar rechts stuurde, ging de vrachtwagen door ijzel slingeren. De bestuurder kon niet voorkomen dat de truck door de brugleuning vloog. De oplegger kwam op de ondergelegen weg terecht. De cabine bleef aan de brugdelen hangen.

Ter observatie in het ziekenhuis
De bestuurder kon op eigen kracht uit de cabine komen. Hij heeft lichte verwondingen maar is wel ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. Een woordvoerder van Vebatrans wil alleen kwijt dat iedereen erg geschrokken is door het ongeluk.

De vrachtwagen was geladen met verse vis en garnalen. Volgens de Duitse politie is de totale schade ongeveer 120.000 euro.

(Foto's: Mohssen Assanimoghaddam/dpa)

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel