Kringloopwinkel Het Goed druk met verhuizen

LELYSTAD • Di 23 januari 2018 | 14:37 • Dinsdag 23 januari 2018 | 14:37
Kringloopwinkel Het Goed in Lelystad verhuist naar een nieuwe locatie. Ze gaan van het industrieterrein aan de Asfaltweg dichter naar het centrum, namelijk naar de Meent. Dinsdag zijn de eerste spullen overgeplaatst.

De nieuwe locatie wordt donderdag geopend. Regio bedrijfsleider Jean Pierre Sprengers is maar al te blij met de nieuwe locatie. "De klant verwacht een stuk nabijheid en gemak. Wij willen als kringloopwinkel graag ook een sociale ontmoetingsplaats zijn. Dat is op dit soort locaties waar de bus maar eens in het uur komt lastig." 

Juweeltje
En dus verruilt Het Goed het industrieterrein voor de stad. Daar zijn ze al druk bezig om de overgeplaatste spullen een mooi plekje te geven in de winkel. "Als je het in vrachtwagens moet vertalen, heb je het toch al gauw over zeven volle vrachtwagens die we over zetten", aldus Sprengers. "We gaan de boel helemaal opdoeken. We kunnen alles op de nieuwe locatie onder brengen."

Sprengers is enorm blij met de nieuwe locatie. "Je hebt hier veel meer licht en ruimte. Het is een juweeltje", vertelt hij enthousiast. 

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel