Opnieuw gewapende overval op Primera

Lelystad 2 februari 2018
Foto: Ben Beheerder / Facebook
politie doet onderzoek
Een V for Vedetta masker
De Primera in de Botter in Lelystad is vrijdagmiddag rond 17.45 uur overvallen door twee mannen, waarvan er een gewapend was. Dat meldt de politie. Op het moment van de overval was er personeel in de winkel aanwezig, maar er is niemand gewond geraakt. 

De mannen kwamen vlak voor sluitingstijd binnen. Een van de twee was gemaskerd, de andere had een capuchon op. De mannen bedreigden het winkelpersoneel met een wapen en eisten geld. Het is nog onduidelijk wat de overvallers hebben buitgemaakt.

De daders vluchtten richting de Schoener. De politie zette direct na de melding de omgeving af en zocht met politiehonden tevergeefs naar de verdachten. De recherche heeft een onderzoek ingesteld in en rond de winkel.

Op dinsdagmiddag 9 januari werd de Primera in het Lelycentre overvallen. Beide winkels zijn van dezelfde eigenaar.

Signalementen
Verdachte 1: Droeg een 'V for Vedetta' masker (wit masker met zwart snor), paars/blauwe handschoenen, zwarte hoodie, zwarte trainingsbroek en zwarte Asics met witte zool.

Verdachte 2: Lichtgetinte huidskleur, grote bruine ogen, 18 à 19 jaar. Droeg grijze werkhandschoenen, zwarte jas, zwarte capuchon, grijze pet met rafels, zwarte trainingsbroek met witte dunne streep en wit/grijze schoenen.


© omroep flevolandsitemap | disclaimer