Open huis Rietlanden drukbezocht

LELYSTAD • Di 6 februari 2018 | 20:46 • Dinsdag 6 februari 2018 | 20:46
Grote drukte en parkeerchaos: dat was dinsdagavond het beeld bij Scholengemeenschap De Rietlanden in Lelystad. De school hield open huis voor leerlingen van groep 8 van de basisschool en hun ouders. Dit aangezien zij binnenkort moeten beslissen naar welke school ze gaan in het voortgezet onderwijs.

De Rietlanden hadden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden. In de school werden speciaal voor het open huis lessen gegeven, zodat de bezoekers de sfeer op de school konden proeven. 

Het is één van de laatste keren dat de school in het huidige gebouw open huis houdt. Voor het begin van schooljaar 2020-2021 sluit het gebouw en gaan de leerlingen over naar de nieuw te bouwen campus achter de huidige school. In die campus gaat De Rietlanden samen met de Arcus en SGL op om vervolgens twee clusters te vormen voor vmbo en havo/vwo.

Tijdens het open huis wilden aanwezig ouders vooral weten hoe die overgang naar de nieuwe locatie zal gaan en wat de bouw van die campus voor invloed zal hebben op de lessen in het huidige gebouw. Docenten van De Rietlanden stond klaar om alle vragen te beantwoorden.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel