Loting bij populair Wildeburg-festival

KRAGGENBURG • Wo 14 februari 2018 | 12:58 • Woensdag 14 februari 2018 | 12:58
De organisatie van het festival Wildeburg bij Kraggenburg verwacht dat het festival ook dit jaar weer makkelijk uitverkoopt. Vorig jaar waren de kaarten na 15 minuten uitverkocht. Om iedereen nu gelijke kansen te geven, worden de kaarten verloot. 

Het is de derde editie van het festival in het natuurpark van Netl. Vorig jaar was het met 6000 bezoekers uitverkocht. Ook dit jaar verwacht de organisatie een grotere belangstelling dan het terrein aankan.
In plaats van een kaartje te kopen, moet je je daarom inschrijven voor een loting. Bezoekers van vorig jaar krijgen voorrang en mogen nog voor de loting 1 kaart per persoon kopen. De kaarten staan op naam, net als vorig jaar.

Wildeburg is dit jaar op 13, 14 en 15 juli. Tickets kosten zo'n 135 euro. Dat is een flinke prijsverhoging ten opzichte van vorig jaar. Volgens de organisatie is dat nodig om het karakter van het festival te behouden en ervoor te zorgen dat het 24 uur per dag door kan gaan.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel