Zwaargewonde jongeman Dichterhof overleden

ALMERE • Do 22 februari 2018 | 13:45 • Donderdag 22 februari 2018 | 13:45

De zwaargewonde man van 18 die dinsdag werd gevonden in een woning aan het Dichterhof, is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. Er zitten twee Almeerders van 18 en 22 jaar vast in deze zaak.

Het is niet duidelijk wat er met de man is gebeurd en of er sprake is van een strafbaar feit. De politie zag in de omstandigheden waarin de man werd aangetroffen wel aanleiding om de zaak verder te onderzoeken en heeft het overgedragen aan de recherche.

De mannen die vast zitten in deze zaak waren in de woning aanwezig. De ambulancemedewerkers vertrouwden de situatie niet helemaal en schakelden de politie in. De twee aanwezige mannen zijn aangehouden en zijn verhoord. De recherche heeft lange tijd onderzoek gedaan in de woning. Ook hebben agenten in de buurt gezocht naar getuigen. Het zou volgens de politiewoordvoerder gaan om een woning waarin begeleid wonen van toepassing is.

https://www.omroepflevoland.nl/nieuws/157091/almere-zwaargewonde-jongeman-18-gevonden-in-woning-dichterhof

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel