advertentie

Persberichten Omroep Flevoland

Lelystad, 5 april 2016

MAAK HET MEE! VANAF 16 APRIL WEER OP TV!

Omroep Flevoland start vanaf zaterdag 16 april met het derde seizoen van het succesvolle TV-programma Maak het mee! Het programma besteedt in de lente- en zomermaanden wekelijks aandacht aan de vele evenementen en activiteiten die Flevoland rijk is. Aan het programma is een website gekoppeld met onder meer een evenementenkalender. Het programma wordt behalve in Flevoland ook in de provincies Utrecht en Noord-Holland uitgezonden.

In Flevoland worden veel evenementen georganiseerd die de moeite van het bezoeken meer dan waard zijn. In Maak het mee! kunnen de kijkers zien wat er allemaal in de provincie Flevoland te beleven is. Het programma is niet alleen bedoeld om te informeren maar ook om kijkers te inspireren. Daarbij kunnen zij gebruik maken van aanvullende informatie op de speciale website www.maakhetmee.tv en op de social mediakanalen.

Het programma wordt net als de vorige twee seizoenen gepresenteerd door Debby Toorenaar, die al ruim 20 jaar werkzaam is in de media- en- entertainmentwereld. Maak het mee! verslaat de evenementen en laat zien welke voorbereidingen erbij komen kijken. Debby interviewt artiesten, sporters, deelnemers en bezoekers. Zo zijn er sfeervolle reportages te zien van diverse evenementen, concerten en andere activiteiten. Maak het mee! zal vooruitblikken en terugblikken, daardoor zal de kijker niets missen van al het aanbod in Flevoland.

Maak het mee! is een informatief onderhoudend programma voor jong en oud dat bekende maar ook minder bekende evenementen laat zien die in Flevoland te vinden zijn. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de expertise van Toerisme Flevoland, Ondernemersvereniging Stadshart Almere (OVSA), Almere City Marketing, StEP Noordoostpolder, Tourist Info Urk, Puur Zeewolde, Masséus Mode Emmeloord, Thermen La Mer - Day Spa Almere, Luchtvaart-Themapark Aviodrome Lelystad, gemeente Dronten, Ondernemersplein Lelystad en Walibi Holland.

De eerste aflevering van Maak het mee! van het nieuwe seizoen wordt op zaterdag 16 april om 17:40 uur bij Omroep Flevoland uitgezonden. Het programma wordt elk uur herhaald en is in de herhaling ook op zondag te zien, elk uur vanaf 9.40 tot 17.00 uur. Bij RTV Noord-Holland is het programma op zaterdagochtend om 11.00 uur te bekijken. RTV Utrecht zendt het programma op zaterdagmiddag uit, om 13.10 uur. Na de eerste aflevering op 16 april is het programma wekelijks in het weekend te zien. Alle afleveringen van Maak het Mee! en delen uit het programma zijn na uitzending op TV ook te bekijken op de speciale website: www.maakhetmee.tv

© omroep flevolandsitemap | disclaimer