1 oktober 2017
BV Almere heeft opnieuw uitstekende zaken gedaan in de eredivisie. Landskampioen VELO werd met maar liefst 7-1 verslagen. Alleen de eerste partij, de dames dubbel, werd verloren. Voormalig BV Almere speler Alex Vlaar moest in de tweede game opgeven met een blessure in zijn partij tegen Aram Mahmoud. De meeste overige partijen werden met duidelijke cijfers gewonnen. De andere concurrenten in de eredivisie speelden tegen elkaar gelijk en zo kon BV Almere de voorsprong op de ranglijst uitbouwen.
Almere 1 oktober 2017
De hockeymannen van de Almeerse Hockey Club hebben zondagmiddag thuis nipt verloren van topploeg Amsterdam. Op Sportpark Klein Brandt leek de wedstrijd te eindigen in een 1-1 gelijkspel, maar vlak voor tijd bezorgde international Mirco Pruyser de gasten alsnog de winst. Almere kreeg gedurende de wedstrijd meerdere malen goede kansen op een voorsprong. Toch kwam Amsterdam in het derde kwart op voorsprong door een goal van Johannes Mooij. In het vierde kwart kwam de Almeerse HC terecht op gelijke hoogte na een tip-in van Ryan Crowe. De Almeerders leken eindelijk het eerste punt van het seizoen binnen te halen, maar Pruyser bezorgde de thuisploeg alsnog een kater.
Swifterbant 1 oktober 2017
Veldrijdster Manon Bakker uit Swifterbant is tijdens de eerste grote wedstrijd van het seizoen op de 16e plaats geëindigd. Tijdens de superprestigewedstrijd in Gieten kwam de Flevolandse ruim drie minuten later over de finish dan winnares Maud Kaptheijns. Na afloop was Bakker ontevreden over haar race. "Dit was niet wat ik er van verwacht had. Ik begon goed, maar ik voelde mijn krachten op een gegeven moment echt wegsijpelen." De veldrijdster uit Swifterbant is niet volledig fit aan het seizoen begonnen, omdat ze deze zomer tijdens een training is aangereden. Het grote doel voor de veldrijdster dit jaar is een podiumplaats bij de beloften tijdens het Europees Kampioenschap in het Tsjechische Tabor.
Emmeloord 1 oktober 2017
Senna Beuckens uit Emmeloord zoekt leeftijdsgenoten om met hem te gaan darten. Beuckens is samen met Dartclub Koops Horeca een jeugdafdeling begonnen. Senna is dertien jaar en speelde bij Koops vooral met en tegen volwassen. De darter is op zoek naar leeftijdsgenoten om mee te trainen en spelen. Tijdens de eerste speelavond voor jeugd kwamen er vier darters naar het dartcentrum aan de Wilgenlaan in Emmeloord. Beuckens hoopt dat de afdeling snel groeit. Hij ziet Urk als voorbeeld. Daar is darten bij kinderen al wel populair.
Almere 1 oktober 2017
Het eerste damesteam van de Almeerse Hockey Club heeft zondagmiddag op eigen veld verloren van Voordaan. De gasten uit Groenekan waren op sportpark Klein Brandt met 0-1 te sterk voor de ploeg van Dider Meijer, dankzij een benutte strafcorner van Akke van der Meer. Door de nederlaag verliezen de Almeerse dames de aansluiting met de top van de Overgangsklasse.
Almere 1 oktober 2017
De Almeerse kickbokser Remy Bonjasky staat waarschijnlijk volgend jaar in de ring tegenover Rico Verhoeven. Dat zeiden de twee zaterdagavond bij Ziggo Sport. In februari werd Bonjasky uitgedaagd door Verhoeven. De Almeerder liet toen al weten dat hij de uitdaging aan neemt. Daarna werd het stil. De onderhandelingen zijn nog steeds niet rond. Zaterdagavond gaven beide sporters aan nog steeds de intentie te hebben om tegen elkaar te vechten.  Bonjasky geldt als één van de beste kickboksers aller tijden. Hij won onder meer drie keer de prestigieuze K1-World Grand Prix.
"Kenneth Vermeer naar Club Brugge"
020 oud zeer, ? gelukkig zijn ze in 010 wat ruimer denkend.
"Kenneth Vermeer naar Club Brugge"
Gaat hij nu in Brugge op de bank zitten want daar staat ook een goeie keeper.
"Kenneth Vermeer naar Club Brugge"
Tja, fit blijven is ook belangrijk. Een trainer gaat echt geen goed spelende keeper vervangen door iemand die een half jaar uit de running is geweest. Gaat hij nu heen en weer rijden tussen Almer...
City FC wil ongeslagen thuisstatus behouden tegen NEC
Zou inderdaad heel verstandig zijn. Kijk eens naar alle jonge talenten die snel hogerop willen: de topclubs willen ze nog niet, dus wordt het AZ of Twente, dan buitenland en dan onzichtbaar. bijv. ...
"Kenneth Vermeer naar Club Brugge"
Mooi. Wat hij in Nederland deed tegenover de politie hoeft hij daar niet te proberen.
City FC wil ongeslagen thuisstatus behouden tegen NEC
Sylvester vd Water moet gewoon nog een seizoen bijtekenen. Zijn tijd komt nog wel. Eerst maar eens een jaar laten zien dat hij een toegevoegde waarde kan zijn. Ik heb altijd in hem gelooft. Hij b...
Hockeyers grote winnaar bij sportverkiezing
Bedankt SNS (mijn bank) voor deze sportief leuke avond. Ik heb ervan genoten en m'n grote helden zijn de sporters met een beperking. Hun spontaniteit en enthousiasme was geweldig!
Hockeyers grote winnaar bij sportverkiezing
Prima avond, mooie winnaars
Hockeyers grote winnaar bij sportverkiezing
Het was weer een mooie en sportieve avond, tot in de puntjes geregeld. Ik ben trots dat wij als SNS er ook dit jaar weer een mooie bijdrage aan hebben kunnen leveren. Alle winnaars en genomineerden...
Almere City FC niet akkoord met schikkingsvoorstel Salasiwa
Vindt City de straf ook te laag en gaan ze daarom niet akkoord?
© omroep flevolandsitemap | disclaimer