Almere 5 oktober 2017
Almere City werkte donderdagmorgen de laatste training af in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen MVV. De Almeerders beleven een zeer povere start van de competitie, omdat ze van de eerste 7 wedstrijden er slechts 1 wisten te winnen. Volgens trainer Jack de Gier moeten zijn spelers vooral veel meer lef en flair tonen om de vormcrisis te bezweren. De Gier kan tegen MVV geen beroep doen op Josef Kvida en Faris Hammouti, die interlandverplichtingen hebben met respectievelijk Jong Tsjechie en Jong Marokko. Naast dit tweetal zijn aanvoerder Tom Overtoom, Jerge Hoefdraad en Javier Vet nog altijd niet beschikbaar vanwege langdurige blessures. MVV staat momenteel op de vierde plaats van de Jupiler League met 12 punten uit 7 wedstrijden, terwijl de Almeerders op een teleurstellende 16e plaats staan met 6 punten uit 7 duels.
Biddinghuizen 5 oktober 2017
Amazone Alice Naber uit Biddinghuizen is redelijk begonnen aan de Military van Boekelo. Op haar paard Peter Parker kwam Naber donderdagmiddag tot een score van 45 punten tijdens het eerste onderdeel dressuur. Dit is voor haar een record in Boekelo. De score had echter veel hoger uit kunnen vallen, maar Peter Parker raakte tijdens de kür behoorlijk van slag. Het paard stond bijna stil, nadat een bloembak was omgewaaid door de harde wind, waardoor puntenaftrek volgde. Vrijdag komt Naber opnieuw in actie tijdens het onderdeel dressuur, maar dan op haar tweede paard ZamZam. Zaterdag is de cross-country en zondag wordt de Eventing afgesloten met het onderdeel springen. Naber wil komend weekeinde voor de vijfde keer op rij Nederlands Kampioen Eventing worden tijdens de Military Boekelo. Vorig jaar werd Naber nog Nederlands kampioen op haar paard Harry Belafonte, maar dit jaar kiest ze voor Peter Parker. Dit omdat Harry Belafonte dit seizoen al actief was tijdens de zware wedstrijd in het Engelse Badminton en op het Europees Kampioenschap.
Almere City FC niet akkoord met schikkingsvoorstel Salasiwa
Vindt City de straf ook te laag en gaan ze daarom niet akkoord?
Almere City FC niet akkoord met schikkingsvoorstel Salasiwa
Helemaal mee eens. Hoewel; natrappen? Wat dacht je van nooit meer voetballen bij de KNVB?
Vermeer dringt aan op vertrek bij Feyenoord
Vermeer heeft, behalve met zijn gedrag, een groot probleem waardoor hij niet interessant is als keeper. Veel te klein om mee te komen.. Je kunt nog zo atletisch zijn, maar gebrek aan lengte kost ge...
Glansrijk debuut Ruben Schaken voor HBS
Lijkt een schot in de roos voor HBS . Was genieten
VV Zeewolde neemt afscheid van trainer Van Heijningen
Ter info van heijningen degradeerde 1 keer met Zeewolde
Vermeer dringt aan op vertrek bij Feyenoord
Tja Ron, dat vond ik ook een zielige reactie van Kenneth. En helemaal die schreeuwerd die toen naast ‘m zat. Verlaag je niet zo zoals velen al doen. Nergens voor nodig. En anders het seizoen afma...
Hersenschudding zet City FC-speler Efmorfidis buitenspel
Sterkte !!! Ennuh een adviesje voor de City organisatie : zorg dat er een brancard klaar staat. Wat een armoede.
Almere City FC niet akkoord met schikkingsvoorstel Salasiwa
Onhandige actie van Gaston. Had het voorstel maar geaccepteerd. Dit hoort niet op het veld. Ben benieuwd wat er donderdag uit komt.
FC Almere komt ijzersterk uit voetbalcrisis
Weet u, ik ga me afvragen of er nog iemand serieus leest of maar gewoon dom wat roept en ik ben bang dat laatste. Niemand klaagt dat er verloren is!
VV Zeewolde neemt afscheid van trainer Van Heijningen
Weet iemand of men hier op kunst traint en speelt. Heb al meerdere mails gestuurd maar bericht terug ho maar na weken. Misschien toch maar verder kijken denk ik dan maar.
© omroep flevolandsitemap | disclaimer