Sparta te sterk voor Almere City FC

ALMERE • Za 7 september 2013 | 18:20 • Zaterdag 7 september 2013 | 18:20
Almere City FC heeft zaterdagavond in eigen huis verloren van Sparta. In Almere waren de Rotterdammers met 2-4 te sterk voor de ploeg van coach Fred Grim.

De Rotterdammers leidden bij rust al met 0-2 dankzij twee goals van Mario Bilate. In de 2e helft kwam de thuisploeg na een uur spelen terug in de wedstrijd door Charles Dissels. Spannend werd het echter niet omdat Donovan Deekman met twee snelle treffers de 1-3 en de 1-4 maakte. In de extra tijd scoorde Jason Oost nog de 2-4 voor de Almeerders.

Almere City Fc heeft nu 5 punten uit zeven gespeelde wedstrijden. Volgende week gaan de Almeerders op bezoek bij MVV in Maastricht.