City pakt punt bij Jong PSV

ALMERE • Za 23 november 2013 | 11:04 • Zaterdag 23 november 2013 | 11:04
In de Jupiler League heeft Almere City FC vrijdagavond een punt gepakt tegen Jong PSV. In Eindhoven werd het 2-2, waardoor het beloftenteam van PSV de tweede periodetitel veroverde.

City kwam in de eerste helft na een half uur spelen brutaal op voorsprong via een goal van Charles Dissels. De vreugde was van korte duur want binnen 4 minuten boog PSV de achterstand om in een 2-1 voorsprong. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft toonde City veerkracht. Direct na rust schoot Charles Dissels op aangeven van invaller Hoefdraad de gelijkmaker binnen. Vervolgens kregen beide ploegen kansen op de overwinning, maar bleef het uiteindelijk 2-2.