City FC sluit af in mineur

ALMERE • Vr 20 december 2013 | 23:03 • Vrijdag 20 december 2013 | 23:03
Almere City FC heeft vrijdagavond de laatste competitiewedstrijd van 2013 verloren. In eigen huis was koploper FC Dordrecht met 0-2 te sterk voor de ploeg van trainer Fred Grim.

In de eerste helft was Almere City FC de sterkere ploeg en kreeg het via spits Fabian Serrarens een prima kans om op voorspong te komen. Direct na rust kwamen de gasten op voorspong door een goal van invaller Javier Vet. Vervolgens kregen de Almeerders goede kansen op de gelijkmaker via Serrarens en Hoefdraad. FC Dordrecht kwam 20 minuten voor tijd op de beslissende 0-2 voorsprong door een goal van verdediger Peersman.

Door de nederlaag komt er een einde aan een mooie reeks van vijf wedstrijden, waarin de Almeerders niet verloren. Op 18 januari hervat City de Jupiler League met een uitwedstrijd tegen Achilles'29.