BAS en Unicum spelen gelijk

BIDDINGHUIZEN • Za 22 maart 2014 | 19:34 • Zaterdag 22 maart 2014 | 19:34
De Flevolandse derby in de 2e klasse G tussen BAS Biddinghuizen en Unicum uit Lelystad is zaterdagmiddag in een 1-1 gelijkspel geeindigd. Bij rust stond de eindstand al op het scorebord.

BAS kwam in de eerste helft op voorsprong dankzij een goal van Christiaan Grin. Unicum kwam vervolgens door een benutte strafschop van Arthur van der Veen op gelijke hoogte. Nog voor rust moest BAS verder met 10 man, nadat Bas Suidgeest uit het veld was gestuurd.

In de 2e helft kregen beide ploegen kansen om de wedstrijd te beslissen, maar er werd niet meer gescoord. BAS blijft vierde in de 2e klasse G, terwijl Unicum op de 12e plaats staat.