Flevo Boys nog steeds op kampioenskoers

EMMELOORD • Za 5 april 2014 | 16:28 • Zaterdag 5 april 2014 | 16:28
De voetballers van Flevo Boys liggen nog steeds op kampioenskoers. De ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn won vanmiddag op eigen veld met 2-0 van Berkum. De eindstand stond na 14 minuten al op het scorebord. Met nog drie duels te spelen blijven de Emmeloorders koploper in de Hoofdklasse C.

Aanvaller Frank Post opende voor de Emmeloorders na acht minuten de score. Zes minuten later tekende hij ook voor de tweede treffer. Berkum kon hier weinig tegenover zetten.

Door de overwinning is de voorsprong op naaste belager ACV opgelopen tot drie punten. De titelkandidaat verspeelde in Aalten kostbare punten. Tegen AZSV kwamen de Assenaren niet verder dan 2-2.