SV Urk morst dure punten tegen Viboa

URK • Za 5 april 2014 | 17:15 • Zaterdag 5 april 2014 | 17:15
De voetballers van SV Urk hebben kostbare punten gemorst in de jacht op de kampioenstitel in de eerste klasse E. De ploeg van trainer Rolf de Boer kwam in Winsum tegen Viboa niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

De bezoekers begonnen voortvarend. Na drie minuten opende Jan van Slooten de score voor de koploper. In de 14e minuut scoorde Van Slooten ook de tweede Urkse treffer. Voor rust kwam Viboa terug tot 2-1. In de slotfase kwam de thuisploeg alsnog langszij waardoor de Urkers kostbare punten laten liggen.

Naaste belager ON Groningen maakte geen fouten. Op eigen veld werd met 2-0 gewonnen van Buitenpost. Met nog vier duels te spelen hebben de Urkers nog zes punten voorsprong op de Groningers.