Zure nederlaag hockeyheren De Almeerse

ALMERE • Zo 13 april 2014 | 17:48 • Zondag 13 april 2014 | 17:48
Het herenteam van de Almeerse Hockey Club heeft zondagmiddag op eigen veld een zure nederlaag geleden tegen SCHC uit Bilthoven. Ondanks een veldoverwicht van de Almeerders won SCHC, de nummer twee van de overgangsklasse, het duel met 2-0.

SCHC kwam na twee minuten al op voorsprong. De ploeg uit Bilthoven kreeg in de eerste helft ook de beste kansen maar wisten deze niet te verzilveren.

Tien minuten na rust werd een doelpunt van aanvoerder Pouya Gademan van De Almeerse afgekeurd door de scheidsrechter. In de slotfase beslisten de gasten het duel met een tweede treffer.