Cruciale weken voor Flevo Boys en ASV Dronten

FLEVOLAND • Zo 27 april 2014 | 13:10 • Zondag 27 april 2014 | 13:10
Met nog twee wedstrijden te spelen lijkt het een succesvol seizoen te worden voor de Flevolandse clubs in het zaterdag amateurvoetbal. Flevo Boys is koploper van de hoofdklasse C en heeft met nog 2 duels te gaan 3 punten voorsprong op de concurrenten ACV en SC Genemuiden. Bij een kampioenschap keren de Emmeloorders terug naar de Topklasse, het hoogste amateurniveau. 
 
SV Urk werd vorige week kampioen van de eerste klasse E en keert volgend seizoen terug naar de hoofdklasse. Bovendien plaatsten de Urkers zich afgelopen vrijdag ten koste van Flevo Boys voor de finale van de KNVB beker van het district Noord. 
 
Ook ASV Dronten heeft een kampioenschap in de 2 klasse G nog in eigen hand. Met nog 2 wedstrijden te spelen heeft de ploeg van trainer Jan Vlap 2 punten voorsprong op KHC uit Kampen. In diezelfde klasse speelde promovendus BAS uit Biddinghuizen en SV Lelystad zich al veilig.    

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel