Titelkansen Flevo Boys geslonken

EMMELOORD • Za 3 mei 2014 | 17:02 • Zaterdag 3 mei 2014 | 17:02
Flevo Boys heeft zaterdagmiddag een dure nederlaag geleden. In Drachten verloor de ploeg van Wiljan Mossing Holsteyn met 2-1. Doordat concurrent Genemuiden wel won, staat zij nu op gelijke hoogte met de Emmeloorders.

Flevo Boys kwam vlak voor rust op achterstand. Meteen na de rust scoorde Randy Jelies uit een vrije trap de gelijkmaker. Een paar minuten voor tijd scoorde Drachtster Boys de winnende treffer, waardoor de titelkansen van Flevo Boys geslonken zijn.

De titelstrijd op de laatste speeldag zal ongekend spannend worden, want maar liefst 5 ploegen maken nog aanspraak op het kampioenschap. Flevo Boys en Genemuiden hebben beide 48 punten. Harkemase Boys volgt op 1 punt. Ook Staphorst (46 punten) en ACV (45 punten) maken nog kans.