SV Urk wint inhaalduel van ON Groningen

URK • Di 6 mei 2014 | 22:05 • Dinsdag 6 mei 2014 | 22:05
De voetballers van SV Urk hebben dinsdagavond het inhaalduel tegen ON Groningen gewonnen. De ploeg van trainer Rolf de Boer was met 2-1 te sterk voor de Groningers.

Bij de rust stonden de Urkers al met 1-0 voor. In de tweede helft scoorde Jelle de Boer de winnende treffer. Sportief gezien maakt de overwinning niets uit. SV Urk was al kampioen van de eerste klasse E.

Het duel op sportpark De Vormt begon met een minuut stilte. Dit ter nagedachtenis aan Reinier de Groene die vorige week overleed en van wie afgelopen zaterdag afscheid werd genomen. De thuisploeg speelde ook met rouwbanden.