Flevo Boys verspeelt kampioenschap

EMMELOORD • Za 10 mei 2014 | 13:08 • Zaterdag 10 mei 2014 | 13:08
De voetballers van Flevo Boys hebben het kampioenschap in de hoofdklasse verspeeld. Thuis verloren de Emmeloorders met 1 - 3 van hekkensluiter DETO uit Vriezenveen. Flevo Boys had moeten winnen om kans te houden op de titel.

De teleurstelling bij de Emmeloorders is groot. De hele wedstrijd hadden zij het betere van het spel, maar Flevo Boys wist de vele kansen niet te benutten. De gasten kwamen in de 19de minuut op voorsprong door een treffer van Stef van der Velde. Arjen Spaan tekende in de 64e minuut voor de gelijkmaker. Lesley Nahrwold tekende voor de tweede treffer van DETO in de 75ste minuut. De ploeg uit Vriezenveen maakte het werk af door in blessuretijd 1 - 3 op het bord te plaatsen. Appie Altunbas was verantwoordelijk voor het laatste doelpunt.

Genemuiden is kampioen van de hoofdklasse C geworden. In Genemuiden werd een andere titelkandidaat, ACV met 3 - 0 verslagen. Flevo Boys eindigt op de vierde plaats en plaatst zich niet voor de play-offs voor promotie naar de Topklasse.