vv Zeewolde dichtbij promotie

ZEEWOLDE • Do 29 mei 2014 | 19:49 • Donderdag 29 mei 2014 | 19:49
De voetballers van vv Zeewolde hebben donderdagmiddag een belangrijke stap gezet richting promotie naar de 2e klasse. De ploeg van trainer Gert Visscher won de uitwedstrijd bij Hoevelaken met 1-2 en is slechts één wedstrijd verwijderd van promotie.

Hoevelaken kwam donderdagmiddag op slag van rust op een 1-0 voorspong door een benutte penalty. Na een kwartier spelen in de 2e helft kwam Zeewolde op gelijke hoogte door een treffer van Melvin Coker. Vlak voor tijd scoorde Hessel Korthuis de winnende treffer voor de Zeewoldenaren.

vv Zeewolde heeft nu zaterdagmiddag tijdens de retrun in eigen huis genoeg aan een gelijkspel om te promoveren naar de 2e klasse.