Visser pakt punt op circuit Francorchamps

DRONTEN • Za 31 mei 2014 | 12:34 • Zaterdag 31 mei 2014 | 12:34
Autocoureur Beitske Visser uit Dronten heeft zaterdagmiddag op het circuit van Spa Francorchamps haar eerste kampioenschapspunt in de Renault Formula 3.5 klasse gepakt. Ze eindigde bij de race op het Belgische circuit op de tiende plaats. Ze vertrok van plaats 18. De race werd gewonnen door de Spanjaard Carlos Sainz.

Visser pakte ook voor het eerst een podiumplek in het Rookie-klassement. De 19-jarige coureur eindigde op de derde plaats in dit aparte kampioenschap voor rijders die voor het eerst meedoen aan de Renault Formula 3.5 klasse.

Visser komt dit seizoen voor het eerst uit voor het Spaanse team van AVF Formula. Josep Trinidad, haar Spaanse Teammanager is erg tevreden over de 19-jarige coureur. De Drontense die een groot deel van het jaar in Barcelona woont, komt zondag opnieuw in actie.