Beitske Visser 13e op Spa Francorchamps

DRONTEN • Zo 1 juni 2014 | 14:32 • Zondag 1 juni 2014 | 14:32
Autocoureur Beitske Visser uit Dronten is zondag bij de tweede race van het weekend in de Formula 3.5 klasse op de 13e plaats geëindigd. De winst op het circuit van Spa Francorchamps ging net als gisteren naar de Spanjaard Carlos Sainz. Er stonden 20 auto's aan de start.

Visser werd in de slotfase van de race ingehaald door een concurrent. Maar deze werd na afloop van de race gediskwalificeerd omdat de inhaalmanoeuvre niet volgens de regels ging. De Zwitserse teamgenoot van Visser beleefde een slecht weekend. Net als zaterdag haalde hij de finish niet. Een crash deed hem zaterdag al uitvallen en zondag kwam hij met materiaalpech naar de kant.

Beitske Visser kijkt met tevredenheid terug op het raceweekend van de Formula Renault 3.5 klasse. Op de eerste dag pakte ze haar eerste kampioenschapspunt en eindigde ze voor het eerst op de derde plaats in het rookieklassement voor rijders die dit seizoen voor het eerst meedoen.

Hoogtepunten van tweede race

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel