City FC legt aanvaller van Willem II vast

ALMERE • Do 10 juli 2014 | 10:12 • Donderdag 10 juli 2014 | 10:12
Aanvaller Norair Mamedov-Aslanyan speelt de komende twee seizoenen voor Jupiler League club Almere City FC. Het komend seizoen wordt hij gehuurd van eredivisieclub Willem II, waar hij nog een éénjarig contract heeft. Voor het seizoen 2015-2016 is Almere City FC een arbeidsovereenkomst met de aanvaller aangegaan

Mamedov-Aslanyan speelde het afgelopen seizoen 22 wedstrijden in de Jupiler League voor Willem II, waarmee hij uiteindelijk kampioen werd. De spits wordt donderdag gepresenteerd in Almere en wordt 's middags tijdens de persdag met zijn nieuwe teamgenoten op de traditionele elftalfoto gezet. Trainer Fred Grim zoekt voor het komend seizoen nu alleen nog een verdediger voor de selectie van Almere City FC. 
 
In het verleden speelde Mamedov-Aslanyan in de eredivisie voor FC Groningen en in de Jupiler League voor SC Cambuur, FC Emmen en PEC Zwolle. Hij speelde ook vijf wedstrijden voor het nationale elftal van Armenië.



WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel