Almere City FC boekt ruime zege op Flevo Boys

EMMELOORD • Za 2 augustus 2014 | 16:20 • Zaterdag 2 augustus 2014 | 16:20
De profvoetballers van Almere City FC hebben zaterdagmiddag een ruime overwinning geboekt op hoofdklasser Flevo Boys. Op sportpark Ervenbos in Emmeloord won City FC met 1-7 van de amateurs.

Flevo Boys kwam vroeg in de wedstrijd nog wel voor via Timon Rorije. Vlak voor rust brachten Vincent Jansen en Jergé Hoefdraad de Almeerders al op voorsprong. In de tweede helft scoorden Tim Receveur, Hoefdraad en Jansen (drie doelpunten) namens Almere City.

Almere City FC begint komende vrijdag de competitie in de Jupiler League met een thuiswedstrijd tegen MVV. Voor Flevo Boys staat het eerste competitieduel op 6 september op het programma.