Flevo Boys pakt koppositie

EMMELOORD • Za 20 september 2014 | 17:01 • Zaterdag 20 september 2014 | 17:01
Flevo Boys heeft zaterdagmiddag in de derde speelronde van de hoofdklasse C gewonnen. De Emmeloorders waren in Apeldoorn met 1-0 te sterk voor de thuisploeg CSV Apeldoorn. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de 21e minuut gemaakt door verdediger Dennis van der Wal.

In de eerste helft creëerden beide ploegen nauwelijks kansen. Het enige hoogtepunt was het doelpunt van Flevo Boys. De aanval werd door Van der Wal zelf opgezet en met een droge schuiver afgemaakt. In de tweede helft kregen de Emmeloorders meerdere kansen om op grotere voorsprong te komen, maar Allan Bakker raakte de paal en Mark Koomen schoot voor open doel naast.

Door de overwinning blijven de Emmeloorders meedoen om de bovenste plaatsen in de Hoofdklasse C.