Almere City FC verliest met 3-0 bij Sparta

ALMERE • Za 27 september 2014 | 19:15 • Zaterdag 27 september 2014 | 19:15
Almere City FC heeft zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam verloren. De thuisploeg was op Het Kasteel met 3-0 te sterk voor de ploeg van Fred Grim. Het was alweer de zesde nederlaag in acht wedstrijden voor de Almeerders.

Nadat Almere City FC in de eerste helft enkele kansjes kreeg om op voorspong te komen, kwam Sparta na een half uur spelen op voorsprong: Hiwat kreeg een vrije doortocht op rechts en leverde de bal panklaar af op Johan Voskamp die van dichtbij koeltjes kon afronden: 1-0

In de 72e minuut kwam Sparta op 2-0. De organisatie was weg bij Almere City, nadat Sparta een vrije trap snel nam: Van Buuren mocht de bal vervolgens afleveren bij Denis Mahmudov, die de 2-0 mocht maken.

City probeerde nog wel terug te komen in de wedstrijd, maar  in de slotfase mocht Jeremy de Nooijer er ook nog 3-0 van maken voor de thuisploeg.

Opstelling Almere City FC: Marco van Duin, Thijs Bouma, Cees Toet, Lars Nieuwpoort (Ricardo Kip), Paul Quasten, Soufyan Ahannach (Enzio Boldewijn), Fabian Serrarens (Charles Dissels), Gaston Salasiwa, Norair Mamedov, Leon de Kogel en Vincent Janssen

Geel: Ahanach