Laatste race cruciaal voor Kevin Valk

DRONTEN • Wo 1 oktober 2014 | 19:21 • Woensdag 1 oktober 2014 | 19:21
Motorcoureur Kevin Valk uit Dronten start komend weekeinde alsnog tijdens de laatste Grand Prix van het seizoen in het Superstock 1000 kampioenschap. Die laatste wedstrijd wordt verreden op het circuit van Magny-Cours in Frankrijk. De Drontenaar wil zich tijdens die wedstrijd 'in de kijker' rijden om ook volgend seizoen weer actief te kunnen zijn in deze klasse. Hij vertrekt waarschijnlijk bij het Belgische MtM Racing Team.

Valk moest vorige maand de wedstrijd op het circuit van Jerez de la Frontera nog aan zich voorbij laten gaan, omdat zijn management onverwacht met hem brak. De Drontenaar heeft met behulp van enkele sponsors alsnog voldoende geld bijeen gekregen om te kunnen starten in Frankrijk.

Valk staat momenteel negende in het algemeen klassement van het Superstock 1000 kampioenschap. De Drontenaar hoopt nog een plek te kunnen stijgen in het eindklassement.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel