SC Emmeloord wint eenvoudig van Olyphia

EMMELOORD • Zo 12 oktober 2014 | 16:28 • Zondag 12 oktober 2014 | 16:28
In de 2e klasse K heeft Sportclub Emmeloord zondagmiddag een eenvoudige thuiszege geboekt op Olyphia. De ploeg van trainer Dick Schuurman won met 3-0 van de formatie uit Noordwolde.

Bij rust leidde SCE al met 2-0 dankzij een vroeg doelpunt van Brahim Boundati en een schitterende goal van Gökhan Pala. Vlak voor rust moest Olyphia ook nog eens verder met 10 man.

In de tweede helft was het uiteindelijk Sander Heimens die de eindstand op 3-0 bepaalde. Promovendus SC Emmeloord blijft door dit resultaat nog altijd ongeslagen. Speler Abdul Boundati mocht in de 2e helft invallen, maar moest na 3 minuten met een hamstringblessure het veld verlaten.