Bekerwinst ASV Dronten tegen OWIOS

DRONTEN • Za 18 oktober 2014 | 17:40 • Zaterdag 18 oktober 2014 | 17:40
ASV Dronten heeft het bekerduel tegen 2e klasser OWIOS gewonnen. In eigen huis versloeg de ploeg van trainer Raymond Schuurman de bezoekers uit Oldebroek met 2-0.

In de eerste helft kon OWIOS nog aardig meekomen met ASV Dronten en had het zelfs de betere kansen. Toch zette Dada Bugera de thuisclub in de 32e minuut op voorsprong na een blunder van de doelman van OWIOS. De tweede helft was van een heel matig niveau. Jodi de Boer besliste in de blessuretijd nog de wedstrijd, maar dat was ook het enig hoogtepunt van deze 2e helft.

Wie de komende bekertegenstander zal van ASV Dronten zal zijn, wordt komende week bekend.