Beste seizoensprestatie Beitske Visser

DRONTEN • Za 18 oktober 2014 | 19:17 • Zaterdag 18 oktober 2014 | 19:17
Coureur Beitske Visser uit Dronten heeft zaterdag op het circuit van Jerez de la Frontera haar beste seizoensprestatie neergezet in de Formula Renault 3,5 klasse. In Spanje finishte Visser op een knappe vijfde plek en reed daarmee dik in de punten. In het junioren klassement (rookie klassement) eindigde ze zelfs op de derde plaats.

Het racetalent uit Dronten beleefde een droomstart op Jerez door onmiddelijk zes plaatsen op te schuiven naar de zesde plek. Toen er ook nog een coureur uitviel, schoof ze door naar de uiteindelijke vijfde plaats.

Voor Visser is het de tweede keer dit seizoen dat ze in de punten rijdt. Eerder was ze succesvol op het circuit van Spa Francorchamps in Belgie.