Bekerblamage Flevo Boys, Urk bekert verder

EMMELOORD • Zo 19 oktober 2014 | 12:01 • Zondag 19 oktober 2014 | 12:01
Hoofdklasser Flevo Boys is zaterdagmiddag verrassend uitgeschakeld in het toernooi om de districtsbeker. In Stavoren was derdeklasser QVC na strafschoppen te sterk voor de ploeg van trainer Wiljan Mossing Holsteyn.

Na de reguliere speeltijd stond er een 3-3 stand op het scorebord. Voor Flevo Boys scoorden Jeroen de Groot,Timon Rorije en maakte een QVC speler een eigen doelpunt. In de slotfase werden Dennis van der Wal en Jeroen de Groot uit het veld gestuurd in Friesland.

In de beslissende penalty-serie misten Arnoud Post, Paul Bergtop en Mark Koomen vanaf elf meter voor Flevo Boys. Vorig seizoen wisten de Emmeloorders nog de halve finales van het bekertoernooi te bereiken, waardoor ze dit seizoen mee mogen doen aan het KNVB bekertoernooi.

SV Urk wist wel de volgende ronde te bereiken. In Sneek won de ploeg van trainer Rolf de Boer met 0-2 bij Waterpoort Boys. Voor SV Urk scoorde Cees de Boer en een speler van Waterpoort Boys maakte een eigen doelpunt.

WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel