Flevo Boys moet punten delen met WHC

EMMELOORD • Za 25 oktober 2014 | 16:54 • Zaterdag 25 oktober 2014 | 16:54
De voetballers van Flevo Boys hebben zaterdagmiddag thuis met 2-2 gelijkgespeeld tegen WHC uit Wezep. Bij rust stonden de Emmeloorders met 2-1 achter. Door het gelijke spel verspeelt Flevo Boys de gedeelde koppositie in de hoofdklasse C.

Flevo Boys keek in de eerste helft tegen 2-0 achterstand aan maar vlak voor rust bracht Frank Post de Emmeloorders terug in de wedstrijd. Na rust scoorde Aran Nijboer de gelijkmaker. In de slotfase raakte Randy Jelies geblesseerd en werd met een brancard van het veld gedragen. Aanvoerder Arjen Postma kon in de tweede helft zijn rentree maken bij de Emmeloorders.

Komende woensdag speelt Flevo Boys in de derde ronde van de KNVB beker thuis tegen eredivisieclub FC Groningen.