SV Urk pakt belangrijke punten

URK • Za 25 oktober 2014 | 17:41 • Zaterdag 25 oktober 2014 | 17:41
De voetballers van SV Urk hebben zaterdag in de hoofdklasse C belangrijke punten gepakt tegen SVZW. In Wierden waren de Urkers met 2-1 te sterk voor de thuisploeg.

Voor rust vielen er geen doelpunten en hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. SVZW opende de score ruim een kwartier na de pauze. Aanvaller Hessel Snoek scoorde in de 72e minuut de gelijkmaker en maakte zeven minuten later de winnende treffer.

Verdediger Bennie Dunnink kreeg in de slotfase een rode kaart na een overtreding op een doorgebroken speler. Hij mist daardoor komende dinsdag het bekerduel tegen Ajax. Doelman Cornelis Koffeman moest zich door een blessure in de tweede helft laten vervangen. Het is nog niet zeker of hij op tijd fit is voor de bekerkraker tegen de Amsterdammers.