FC Groningen walst over Flevo Boys heen

EMMELOORD • Wo 29 oktober 2014 | 18:55 • Woensdag 29 oktober 2014 | 18:55
Hoofdklasser Flevo Boys heeft de bekerwedstrijd tegen eredivisionist FC Groningen verloren met 1-8. De ruststand was 1-3.

De Emmeloorders begonnen fel aan de wedstrijd. Toch was het na ruim twintig minuten Danny Hoesen die namens de Groningers de openingstreffer maakte. Een paar minuten later maakte Yoël van Nieff via een vrije trap de 0-2. Michael de Leeuw scoorde voor de Groningers voor de rust ook nog de 0-3. Flevo Boys deed via Paul Bergtop nog wat terug: 1-3.

Na rust kregen de Emmeloorders ook nog kansen om terug in de wedstrijd te komen. Lang bleef het 1-3, maar in de 67ste minuut maakte invaller Dino Islamovic aan alle illusies een eind. Daarna ging het snel. Michael de Leeuw scoorde vervolgens driemaal op rij, waarna Johan Kappelhof de 1-8 maakte.