SV Urk wint, Flevo Boys speelt gelijk

URK • Za 1 november 2014 | 17:26 • Zaterdag 1 november 2014 | 17:26
Hoofdklasser Urk heeft zaterdag goede zaken gedaan in de hoofdklasse C. Urk won op eigen veld met 3-1 van WVF. Flevo Boys speelde met 1-1 gelijk op bezoek bij Staphorst.

Urk keek op sportpark De Vormt al snel tegen een 0-1 achterstand aan tegen hekkensluiter WVF. Pas na rust kon Urk wat terugdoen via Lucas Nagel. Twintig minuten voor tijd scoorde Hessel Snoek namens de thuisploeg, maar zijn treffer werd wegens buitenspel geannuleerd. In de slotfase maakte Jan van Slooten de 2-1 namens Urk. In blessuretijd scoorde Hessel Snoek de 3-1.

Flevo Boys speelde op bezoek bij Staphorst met 1-1 gelijk. Allan Bakker bracht de Emmeloorders in de eerste helft op voorsprong. Flevo Boys-keeper Jacob de Vries stopte vlak voor rust een strafschop. Roelof de Jong scoorde namens de thuisploeg de gelijkmaker. In de slotfase kreeg Jeroen de Groot van Flevo Boys een rode kaart. Met tien man hield de ploeg van Wiljan Mossing Holsteyn echter stand.