SC Emmeloord houdt aansluiting met top

EMMELOORD • Zo 9 november 2014 | 16:14 • Zondag 9 november 2014 | 16:14
De voetballers van SC Emmeloord hebben zondagmiddag goede zaken gedaan. De tweedeklasser won thuis met 4-1 van Velocitas en blijft meedoen in de top van de ranglijst.

In een doelpuntrijke eerste helft scoorden Abdul Boundati twee keer en Wouter van de Velde voor de thuisploeg. De Emmeloorders waren na zes minuten spelen wel op achterstand gekomen, maar het team boog voor rust de stand snel om in het voordeel. In de tweede helft was Gökhan Pala nog trefzeker voor het team van trainer Dick Schuurman.

SCE speelt komende woensdag voor de beker tegen Topklasser WKE uit Emmen. Het duel wordt gespeeld in Emmeloord.